Afgelopen Hemelvaart vierde Hutspop haar vijfjarig bestaan. Dankzij de inzet van de talentvolle deelnemers, de gedreven en bekwame coaches en een enorm team enthousiaste vrijwilligers, werd ook deze editie een groot succes.

In 2016 zal Hemelvaart, een dag waar Hutspop onlosmakelijk mee verbonden is, vallen op 5 mei. Gezien de beschikbaarheid van de muzikanten, hoeveelheid bestaande festivals en de wens van het management team van Hutspop het evenement niet te verplaatsen naar een andere datum dan Hemelvaart, is er gekozen 2016 te gebruiken om te evalueren, herstructureren en misschien wel vernieuwen, om in 2017 op 25 mei terug te keren en te knallen!

Hutspop blijft zich in 2016 uiteraard wél gewoon inzetten voor de Hutspop Cultuur Foundation om kinderen uit minder bedeelde gezinnen van muzieklessen te voorzien. Ook staan wij zeker open voor suggesties van bezoekers, sponsoren en deelnemers om in 2017 terug te keren met een muzikaal evenement waar Leiden trots op kan zijn! Heb jij een suggestie of wil je deelnemen als vrijwilliger, neem dan contact op via onze contact pagina.

Muzikale groeten,

Het Hutspop team