Hutspop heeft als doelstelling een grote diversiteit aan muzikanten samen te brengen en een uniek podium te bieden. Hutspop wil met dit muzikale evenement bovendien geld inzamelen voor de Hutspop Cultuur Foundation. Deze foundation voorziet  in samenwerking met Stichting Kinderen van de Voedselbank, kinderen uit minder bedeelde gezinnen van muzieklessen.

Omdat we de vaste dag van Hutspop (Hemelvaartsdag) dit jaar op 5 mei (Bevrijdingsdag) valt, hebben wij na lang beraad besloten Hutspop dit jaar helaas te laten vervallen. Toch kunnen wij het niet laten iets leuks te doen in de Hutspopspirit. Daarom hebben wij op 15 mei aanstaande een Hutspop Jamsessie georganiseerd in Studio de Veste.

Kom ook en neem al je muzikale vrienden mee! Zodat we er eerste pinksterdag een echt Hutspop feest van kunnen maken!

Tot 15 mei!!

Een muzikale groet van het hele Hutspop team!