Met pijn in ons hart hebben wij besloten om Hutspop 2017 niet plaats te laten vinden. Dit om verschillende organisatorische en financiële redenen. Ondanks het bericht dat Hutspop verplaatst zou worden hebben wij na lang beraad dit besluit moeten nemen.

Op dit moment zijn wij druk bezig om te kijken of er opties zijn om een nieuw evenement, in een nieuwe setting op te zetten voor 2018. Zodra hier meer over bekend is zullen wij jullie uiteraard hiervan op de hoogte brengen.

Het goede doel waar wij ons sinds 2013 voor in hebben gezet (muzieklessen voor kinderen uit minderbedeelde gezinssituaties betalen) gaat in de vorm van Stichting Toi Toi Toi zelfstandig door.

We willen jou bedanken voor je inzet, steun en vertrouwen de afgelopen jaren.

Indien je nog vragen hebt naar aanleiding van deze mail kun je altijd contact met ons opnemen.

Met een vriendelijke groet,

Team Hutspop