Wij bieden onze deelnemers workshops aan om hun prestaties te verbeteren. Hieronder een kleine impressie van de workshops.

 

Workshop performance & presentatie, Wendy Vos
Naast wat je speelt en hoe je speelt en zingt met jouw band, is ook de presentatie van de band belangrijk om de performance over te laten komen. In de workshop presentatie en performance gaan we onder andere aan de slag met expressie, contact maken met publiek en uitstraling. Want je wil toch gehoord én gezien worden!!

Wendy Zangzw wit

Wendy Vos, Presentatie en Performance coach. Wendy is al ruim 25 jaar muzikant, afgestudeerd aan het conservatorium Rotterdam, schoolmuziek met daarin hoofdvakken toetsen en zang. Als zangeres en koordirigent van een aantal Popkoren heeft ze veel ervaring opgedaan met Podiumpresentatie. Zingen en spelen in een band is net als een toneelstuk, je staat op het podium om je muzikale verhaal te vertellen. Laat jezelf niet alleen horen, maar ook zien!

Workshop zang, Brian James

Zang verreist de nodige techniek en concentratie. Een goede voorbereiding is daarvoor een vereiste. Tijdens deze workshop wordt er aandacht besteed aan warming up en oefeningen, grondhouding, ademhaling en uiteraard zang.

BJ sepia

Brian is een singer-/songwriter die al meer dan 20 jaar nummers schrijft en uitvoert. Hij heeft een grote liefde voor pop-/rockmuziek uit de jaren ’70 en ’80 en is o.a. geïnspireerd door Steely Dan, The Eagles en Richard Marx. In de band the Boys of Summer vervult Brian de rol van zanger en bassist.

Facebook Brian James
Facebook The Boys of Summer