Beleidsplan, verslag en financiele verantwoording

Stichting Hutspop Producties produceert jaarlijks het evenement Hutspop, zij regelt en organiseert alles dat er nodig is om hier een groot success van te maken. Van sponsorwerving, logistiek,  muzikanten werven en het doorontwikkelen van het concept.

Het evenement bestaat bij de gratie van de sponsoren, vrienden van Hutspop en donateurs, op het evenement zelf proberen we zoveel mogelijk omzet te genereren door middel van drankverkoop zodat we (na het breakeven punt bereikt te hebben) middelen kunnen inzamelen voor de Hutspop Cultuur Foundation. Er wordt momenteel heel hard gewerkt aan samenwerkings verbanden met andere organisaties.

Het geld dat Stichting Hutspop voor de Hutspop Cultuur Foundation vergaart staat tot uitkering aan de kinderen, geparkeerd op een spaarrekening die door de Stichting beheerd wordt. Bestuurders hebben geen rechten om deze middelen voor persoonlijke doeleinden in te zetten. Tevens ontvangen bestuurders geen vergoeding voor hun bestuurlijke functies.

2011 heeft Hutspop na breakeven afgerond € 6300,- opgeleverd waarvan € 3500,- is uitgekeerd aan Het Glazen Huis, de rest is geparkeerd voor onvoorziene kosten, reserve en investeringen.

Financieeloverzicht 2012 en 2013

Hutspop heeft een ANBI-Status - Algemeen nut beogende instellingenbeogende instellingen